Mesajul primarului comunei Vilcele, Ing. Alexandru Taifas

Stimate doamne, Stimaţi domni,

Adresez salutul meu personal tuturor celor care vizitează aceasta pagina web, iar din partea comunităţii pe care o reprezint, urez bun venit celor care deschid acest site, pentru a afla cat mai multe despre Comuna Vîlcele.
Scopul acestui website este de a duce imaginea Comunei Vîlcele în mintea şi sufletul fiecărui vizitator. Ne-am propus ca împreună să transpunem peste tot în lume trecutul şi prezentul localităţii şi pentru a-i deschide viitorul, promovându-i imaginea.
Ţinta mea este de a recompensa şi în acest fel încrederea acelor oameni care şi-au dorit să le reprezint destinele. Oriunde s-ar afla, în ţară sau peste hotare, prin aceasta pagina web, o parte din satul natal va pătrunde în sufletul lor, aducându-le mai aproape „casa”.

Indiferent de motivele care va fac să treceţi prin comuna noastră, vă asigur de ospitalitatea noastră necondiţionată, de întregul nostru sprijin pentru ca aceasta să fie un prilej de noi cunoştinţe, momente care să vă facă să vă aduceţi cu plăcere aminte de localitatea noastră, să intenţionaţi ca în planurile dumneavoastră de viitor, în cazul în care sunteţi un investitor interesat, să cuprindeţi o eventuală locaţie şi în comuna noastră.

Comuna Vîlcele se află într-o fază de schimbări structurale, care trebuie să aibă loc în contextul schimbărilor regionale, naţionale şi europene. Ne dorim o administraţie publică locală în slujba cetăţenilor, modernă şi cu obiective ambiţioase.
Am simţit dintotdeauna nevoia să comunic, să spun ce am de gând să fac şi să cer părerea cât mai multor oameni, mai ales în situaţia noastră, când sunt atât de multe de realizat, iar timpul şi resursele sunt limitate. Am expus problematica administrării comunei în mod public, ori de câte ori am avut ocazia în presa locală, însă cred că este un foarte bun mijloc de a menţine o legătură permanentă cu dumneavoastră prin intermediul acestui site unde veţi găsi toate informaţiile de interes pentru dumneavoastră legate de Primăria Vîlcele.
Am convingerea ca acest site va contribui la o mai buna cunoaştere atât a activităţii administraţiei publice locale, cât şi a obiectivelor pe care ni le-am propus spre realizare.

Vă mulţumesc pentru că aţi ales să utilizaţi şi acest canal de comunicare, o modalitate prin care Primăria Comunei Vîlcele este mai aproape de cetăţenii şi oaspeţii săi.

Mulţumesc locuitorilor Comunei Vîlcele pentru interesul pe care îl manifestă faţă de toate evenimentele, noutăţile şi activităţile de interes public. În această direcţie doresc să susţin implicarea nemijlocită a acestora pentru ca Vîlcele să continue să se dezvolte, păstrând totodată tradiţia şi valorile.

Pentru viitor, îmi doresc să menţin relaţia apropiată pe care am avut-o cu dumneavoastră dintotdeauna şi să participăm împreună la transformarea acestei comune într-una de nivel european.
Vă adresez un bun venit în Comuna Vîlcele, judeţul Olt!

 
Cu drag,
Ing. Alexandru Taifas
Primarul Comunei Vîlcele

Stiri

Ultimele stiri